Skip to booking section

SADONI prøvetime | online booking!

Hjertelig velkommen til det norske designmerket SADONI! Vi ønsker deg velkommen til vårt sjarmerende nye brudesalong & designer showroom i NYDALEN i Oslo - kun et steinkast unna t-banen og akerselven. Denne eksklusive muligheten dedikert til bruder som ønsker å utforske våre unike SADONI-kolleksjoner og bestille en skreddersydd brudekjole.

.

Vi er glade for å etablere oss i dette trendy og sosiale området, like ved Akers Elva, i en vakker, historisk murbygning etablert i 1876 også kjent som spikerfabrikken. Denne fabrikken er under utvikling til å bli et økosystem for bærekraftig og sirkulær handel og service. Det samsvarer perfekt med våre verdier, og vi setter pris på muligheten til å møte brudene våre i et så inspirerende område med masse personlighet og historie.

.

I vårt designer showroom vil du få sjansen til å møte selveste Trude SADONI, som vil guide deg gjennom vår inspirerende kolleksjon av bærekraftige designer brudekjoler av Norsk design - skreddersydd i vårt eget atelier i Europa. Oppdag elegansen og den florlette kvaliteten til kreasjonene våre, perfekt for den moderne, miljøbevisste bruden.

.

Bli med oss ​​til vår nye lokasjon i Nydalen og la oss hjelpe deg med å finne brudekjolen du drømmer om, kanskje den som er litt annerledes enn alle andre? Opplev den tidløse nordiske sjarmen til våre SADONI brudekjoler i en intim setting der du har hovedfokuset og ingen andre. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen og være en del av din brudereise!

.

Besøk oss på: SADONI Bridal Shop & Designer Showroom

Nydalsveien 32B, 0484 Oslo

.

Vi tar gjerne imot drop-in hver fredag fra 12:00 til 16:00, men ønsker du og å prøve kjoler, anbefaler vi å bestille en gratis time i ukedagene eller en helgetime for en privat prøvetime i ro og fred!

Locations

Our Premises

  • Nydalsveien 32B, 0484 Oslo, Norway