Skip to booking section

SADONI online booking

Hjertelig velkommen til det norske designmerket SADONI! Vi ønsker deg velkommen til vårt sjarmerende private showroom på Majorstuen i Oslo – kun et steinkast unna trikkestoppen på Bogstadveien, der du personlig møter vår designer, Trude SADONI!

.

Dette private og uformelle showroomet er kun tilgjengelig for deg som har en spesiell interesse for våre design. Vi er ikke en tradisjonell brudesalong og fører kun vårt eget merke. Vi holder kun åpent etter avtale på fredager og lørdager. Vi anbefaler at du tar en titt på vår kolleksjon online før avtalen for å sikre en effektiv time. Kommenter gjerne om det er spesielt du ser etter slik at jeg enklere kan hjelpe deg!

.

SADONI presenterer en eksklusiv kolleksjon av minimalistiske og bohemske kjoler samt todelt antrekk med et bredt utvalg av skjørt og topper – skapt for den moderne bruden! Alle våre kjoler er bærekraftige og produsert med etisk håndverk i vårt eget atelier i Latvia. Vi tilbyr skreddersydde alternativer og har en spennende kolleksjon for bruder som ønsker en elegant og litt utradisjonell brudekjole!'

.

Du finner også et eksklusivt utvalg av SADONI-kjoler hos brudesalongen WHITE BY GREEN her i Oslo, samt hos mer enn 30 brudesalonger rundt om i Europa! Vi ser frem til å møte deg! Ikke nøl med å ta kontakt - jeg er her for deg!

.

Med vennlig hilsen, - designer Trude SADONI

Locations

Our Premises

  • Gjørstads gate 8